Butters

органски путер од лешник 100% лешник

органски путер од лешник 100% лешник

ден 230.00

Органски путер од лешник, мед и какао

Органски путер од лешник, мед и какао

ден 230.00

кралски крем

кралски крем

ден 230.00

ПОДАРОК кутија со 3 теглички од чист, путер од лешник и мед и путер од лешник, мед и какао

ПОДАРОК кутија со 3 теглички од чист, путер од лешник и мед и путер од лешник, мед и какао

ден 390.00 Sold Out

Органски путер од лешник и мед

Органски путер од лешник и мед

ден 230.00

Чоко Намаз -  Органски путер од лешник, мед и чоколадо

Чоко Намаз - Органски путер од лешник, мед и чоколадо

ден 230.00

Органски путер од лешник и мед

Органски путер од лешник и мед

ден 130.00

органски путер од лешник 100% лешник

органски путер од лешник 100% лешник

ден 130.00

Чоко Намаз -  Органски путер од лешник, мед и чоколадо

Чоко Намаз - Органски путер од лешник, мед и чоколадо

ден 130.00

Органски путер од лешник, мед и какао

Органски путер од лешник, мед и какао

ден 130.00

кралски крем

кралски крем

ден 130.00

Органски Охридски Крцкав Крем

Органски Охридски Крцкав Крем

ден 130.00