Путер

органски путер од лешник 100% лешник ( 185g )

  Органски путер од лешни

ден 250.00

Органски путер од лешник, мед и какао ( 185g )

Органски путер од лешник, м...

ден 250.00

кралски крем ( 185g )

Крцкави лешници и мед

ден 250.00

Органски путер од лешник и мед ( 185g )

Органски лешник, органски мед

ден 250.00

Органски путер од лешник и мед ( 95g )

Органски лешник, органски мед

ден 150.00

органски путер од лешник 100% лешник ( 95g )

Органски путер од лешник

ден 150.00

кралски крем ( 95g )

Крцкави лешници и мед

ден 150.00

Органски путер од лешник, мед и какао ( 95g )

Органски путер од лешник, м...

ден 150.00

Органски Охридски Крцкав Крем ( 95g )

Путер од чист лешник и сецк...

ден 150.00

Органски Охридски Крцкав Крем ( 185g )

Путер од чист лешник и сецк...

ден 250.00

Мед

Лешници

Печен лешник ( 500g )

Органски печен лешник

ден 350.00

Свеж кршен лешник ( 500g )

Органски непечен лешник

ден 350.00

Печен лешник ( 250g )

Органски печен лешник

ден 180.00

Свеж кршен лешник ( 250g )

Органски непечен лешник

ден 180.00